Hans van der Sligte (1959)

 

Het leven heeft ook mij niet bespaard. Relatie, werk, gezondheidsproblemen én verschillende dierbare familieleden zijn ‘te vroeg’ overleden. In maart 2016 is mijn zoon overleden.  Gelukkig heb ik dankzij gerichte, persoonlijke bewustwording een beter contact kunnen ontwikkelen met mijn natuurlijke kracht waardoor ik goed kon blijven functioneren. Binnen mijn werk, maar ook binnen het gezin.

Ik weet dat ik ook jou daarmee kan helpen.

Met mijn vrouw Kitty heb ik 4 kinderen en 2 kleinkinderen. We houden allebei van het landleven.

Ik coach to the piont en zeker niet ‘zweverig’. Ik begeleid mannen om hun problemen vanuit een ander perspectief te zien waardoor ze meer lucht en ruimte in hun leven ervaren. Met verschillende coachingtechnieken werk ik oplossingsgericht, praktisch en gaan we recht op ons doel af. Met al 18 jaar coachervaring is de natuur een belangrijk onderdeel in mijn coaching.

 

Waarom coach ik alleen mannen?

Omdat ik als geen ander weet hoe mannen zichzelf kunnen verliezen in de verstrikkingen van de ratio. En, HOE je daar vervolgens uit kan breken. 

 


Het bedrijf van mijn vrouw en ik heet 1frissewind v.o.f.
Met als bedrijfsnamen:

1. Zinvol rouwen:
Onder Zinvol rouwen verzorgen we retraites in Maria Hoop en retraites in the Highlands van Schotland om ruimte voor je rouw te maken. Kitty (mijn vrouw) maakt ruimte voor de moeders, ik voor de vaders:
coaching, zelfonderzoek en bewustwording voor vaders die zinvol willen rouwen. Je gaat weer ruimte, kracht en vrijheid in je leven ervaren. Met als belangrijkste resultaat: weer in contact staan met je eigenheid.  
Mijn vrouw Kitty Vromen heeft een eigen website: zinvolrouwen.nl
Samen verzorgen we dit op onze mooie plek, genaamd het Catharinahof in Maria Hoop, Midden Limburg.
 

2. Vandersligteprojecten

Ik werk als adviseur bij civieltechnische werken. En voer de directie en houd toezicht op grote civiele projecten. 

Met meer dan 35 jaar praktijkervaring in de civiele techniek ben ik iemand geworden die complexe werken tot ieders tevredenheid afrond. Ik zet me in voor een optimale leefomgeving voor mens en natuur. Zie ook vandersligteprojecten.nl 

 

Contact? 
Bel me!  06 - 53 666 476 
Of mail naar: info@vandersligteprojecten.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.